ظروف مسی برای نوزادان
بسیاری ازآشپزهای حرفه ای، ظروف مسی را انتخاب می کنند زیرا حرارت را بهخوبی و به طور یکسان پخش میکند و باعث خوشمزه تر شدن و به اصطلاح جا افتادن غذا میشود ، ظروف مسی از دیرباز نیز به دلیل قلع اندود شدن سطح داخلی شان و به توصیه ی بسیاری از پزشکان بهترین فلز برای طبخ غذا و حفظ سلامت و بهداشت غذا می باشند .
سطح بیرونی بدنه قابلمه چکش کاری شده و مسی رنگ می باشد ، قابلمه دارای دو دسته در کنارش و روی درپوش نیز یک دسته
دارد و علاوه بر غذای نوزاد برای مسافرت نیز قابل استفاده می باشد ، مس بهترین انتقال دهنده ی حرارت در بین فلزات هست و در واقع ظروف مسی به سرعت و به طور یکنواخت حرارت را پخش می کند .
ظروف مسی را در ماشین ظرفشویی قرار نداده و آنرا بصورت دستی و با استفاده از پودر و اسکاچ نرم شستشو نمایید و از کشیدن سیم ظرفشویی در داخل آن خودداری کنید ، سیم ظرفشویی یا هرچیز مشابهی که نرم نباشد لایه داخلی این ظروف (لایه قلع اندود شده به رنگ سفید) را از بین می برد .
حقیقتی که در مورد ظروف مسی وجود دارد این است که بعد از مدتی کدر می شوند ، پس برای برق انداختن آنها اشتباها از سایش استفاده نکنید اما هر چند وقت یکبار می توانید با ترکیبات ساده و طبیعی ظروف مسی تان را درخشان کنید ،با ترکیب آب لیمو و سرکه یا جوش شیرین ماده ای خمیری شکل تهیه کنید و با یک اسفنج نرم ظروف مسی را برق بیاندازید .
ارسال سریع
پرداخت در محل
پشتیبانی ۲۴ ساعته
هفت روز ضمانت تعویض
گارانتي اصالت و سلامت فيزيکي کالا
مشخصات فنی
تزئینی - مصرفی
مسی
چکش کاری
14*7 سانتی متر
380 گرم
نقره ای
اصفهان
رنگ قسمت خارجی محصول مسی است. درب و دسته دارد.
قابلمه مسی |
ابعاد (طول × عرض × ارتفاع) | 0 x 0 x 0 |
وزن | 0 |
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت شادان گشت آریا ( آریا لیدر ) میباشد. Copyright © 2018 AriyaLeader.com