اهمیت ظروف مسی

ماده مس یکی از سه مواد معدنی است که از اهمیت بسیارزیادی برخورداراست که برای بدن بسیار مفید است و برای همین است که محققین استفاده از آن را به طریق های گوناگون توصیه می کنند. در کتب های قدیمی طب هند آمده است که آب را درون ظرفی از جنس مس ریخته شود و شب تا صبح این آب درون ظرف بماند تا ماده مس به این آب وارد شود و صبح برای صبحانه آن را بنوشند. این کار باعث می شود که فرد از مواد معدنی مس برخوردار شود.
افرادی که می خواهند مواد مسی را جذب بدن خویش بکنند می توانند از غذاهای دریایی و گوشت قرمز ، غلات سبوس دار ، لوبیا ، عدس ، آجیل ، شکلات ، حبوبات ، سیب زمینی، نخود فرنگی ، و بعضی از سبزی های دارای برگهای سبز تیره هستند استفاده کنند. علاوه براین مواد غذایی حاوی ماده مس می توانند از آبی که در لیوان مسی هست را استفاده بکنند که متخصصین این حوزه روزی دو الی سه لیوان توصیه می کنند.
برای بالابردن بازدهی دستگاه گوارشی و سوزندان چربی و بالا بردن عملکرد معده برای هضم غذا و از بین بردن التهاب و باکتری نوشیدن آبی هست که در زمان صبح و با مواد مغذی مس مخلوط شده باشد هست.

اهمیت ظروف مسی

علاوه بر مواردی که گفته شد آب حاوی مس می تواند کلسترول و فشار خون را تنظیم کند و قلب را به بازدهی بالا برساند و باعث می شود که پلاک خون ایجاد نشود.
روند پیری که در بدن نهادینه شده است را کُند میکند زیرا آب حاوی مس آنتی اکسیدان دارد و رادیکال های آزاد را از بین می برد . برای بهتر شدن بازدهی غده تیروئید استفاده از این آب است زیرا این غده برای بهترین عملکرد نیاز مبرمی به اب دارد و قدرت بالای جابه جا شدن سیگنال مغز به مواد مسی بستگی دارد. باکتری کولای از طریق آب جذب بدن می شود که اگر آب در ظرف مسی باشد از این نوع بیماری پیشگیری میگردد زیرا مس موادی هست که برعلیه ویروس و باکتری والتهاب فعالیت می کند و باعث می شود که آهن مورد نیاز بدن بخوبی جذب بدن شود و با جذب آهن ، مشکل کم خونی فرد رفع خواهد شد. وزن طبیعی بدن و از بین رفتن چربی زائد استفاده از آبی است که درون ظروفی مسی باشد.
به همین دلیل است که طرفداران ظروف مسی رو به افزون است ولی چیزی که خیلی اهمیت دارد این است که استفاده از این ظروف با رعایت بالای بهداشت این ظروف است. اصول استفاده و نگهداری آن را باید دانست به عنوان مثال برای استفاده از این ظروف حتما باید بدانیم که مواد غذایی که ترش و اسیدی هستند نباید در این ظروف گذاشته شود. ماده مس به مانند هر ماده ای دیگر به مقدارمعینی مورد نیاز بدن است و افزایش و کاهش آن به بدن اسیب می رساند زیرا با افزایش مس در بدن ، کبد دچار اختلال در جذب کلسیم و آهن می شود و بدن دچار مسمومیت می شود .
مواد غذایی اسیدی و ترش باعث از بین رفتن لایه های مسی می شود و مواد مس بالاتر از حد مجاز وارد بدن می شود. اگر می خواهید این لایه های مسی ازبین نروند استفاده از قاشق چوبی و پلاستیکی را جایگزین قاشق های فلزی بکنید و هنگام طبخ مواد غذایی با آتش ملایم و کم اینکار را انجام بدهید. فریزکردن ظروف داغ مسی و حتی گذاشتن آن در آب سرد به شدت از آن خودداری کنید و بهترین روش برای گذاشتن این ظروف ، صبر پیشه کردن است که این ظروف با مدت زمانی زیاد سرد شود.
آنزیم سیتوکروم اکسیداز حاوی مس است و علاوه بر این آنزیم ، آنزیم های مختلفی که حاوی مس باشد یافت می شود. ساخته شدن ملانین که برای پوست بسیار یک امر واجب است از ماده مس نشات می گیرد و باعث می شود که رنگ در چشم و پوست و مو ایجاد شود .

اهمیت ظروف مسی

برای داغ کردن شیر استفاده از ظروف مسی به شدت پرهیز باید کرد زیرا مشکلات گوارشی برای فرد ایجاد می شود و استفاده بیش از حد این ظروف باعث اختلال شدید در روند کار کبد و در نهایت موجب مرگ می شود.طبخ غذا هرچند باعث خوشمزه تر شدن غذا می شود ولی حتما باید به یاد داشت که ارزش غذایی با این ظروف کم می شود زیرا یون مس با ماده های که در غذا هستند تداخل دارند.
برای استفاده از ظروف مسی حتما باید قلع اندود بودن آن را مد نظر باید قرار داد که از بیماری پیشگیری کرده باشید در کتب های سنتی که استفاده از این ظروف توصیه کرده اند سفید کردن آن را به خوبی به آن اشاره شده است مثلا در کتاب خلاصه الحکمه آورده شده که برترین ظروف برای پخت و پز غذا استفاده از ظرفی از جنس مس است که قلع اندود شده باشد به طلا و نقره و مس که بسیار تمیزباشد.
در سیکل استفاده از ظروف مسی باعث نازک شدن و خراشیده شدن این پوشش لایه سفید مسی خواهد شد که باید دوباره این ظرف را قلع اندودکرد. در کتب سنتی اشاره شده که استفاده کردن این ظروف بدون پوشش باعث بیماری هایی به مانند جذام خواهد شد و برای خوب نگهداری شدن این پوشش و بلند مدت کردن سیکل قلع اندود کردن مجدد استفاده از غذاهای که ماهیت ترش و شور و تلخ و یا اینکه این مواد غذایی رطوب با خود دارند مانند لبنیات وگوشت و ماهی مخصوصا اگر به طور بلند مدت بخواهیم در این ظروف نگهداری کنیم یا بدتر از آن پختن با این ظرف مسی است که باید پرهیز کرد.

اهمیت ظروف مسی
از عیوب ظروف مسی این است که این ظروف اغلب گران قیمت هستند و بعضی از این ظروف از پوشش سرب استفاده کرده اند که این پوشش بسیار برای بدن خطرناک بوده و اگر این ماده باعث مسمومیت در بدن شود آسیب بسیار جدی به سیستم عصب و استخوانهای بدن وارد می سازد. برای شناسایی ظروف مسی که درون آن با سرب سفید شده باشد این است که کمی سرکه در حد یک یا دو بلور کفایت می کنه (بشرطی که این ظرف تمیز باشد)درون ظرف ریخته شود و اگر رنگ زردی ایجاد شد ظرف مورد نظر ازسرب استفاده کرده است.
مس خاصیت ضد میکروبی دارد و استفاده از این نوع فلز مخصوصا مکان هایی که رعایت بسیار زیاد بهداشت در آن ضرورت دارد مانند بیمارستان و درمانگاه ها بسیار توصیه شده، و استفاده از این فلز برای دستگیره های درب اتاق ها و غیره آورده شده است . محققین تمام این مطلب ضد میکروبی بودن مس را تکذیب و رد می کنند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لطفا از از کاراکتر ها استفاده کنید.

لطفا با کاراکتر های مجاز تایپ کنید

لطفا عدد وارد کنید

درباره ما

صنایع دستی آریاگالری در زمینه {ظروف مسی،ظروف برنجی،انواع سماور ،سفره های قلمکاری و ظروف ملیله آب نقره} با بهترین کیفیت و قیمت و با آرزوی فراهم کردن «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی صنایع دستی » فعالیت می‌کند.

برای مشاهده کامل نقشه کلیک کنید

نقشه آدرساصفهان-بلوار کشاورز-حدفاصل خیابان کشاورزی و ایرانخودرو2019

صنایع دستی

بوم شناسی شهر ها

کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت شادان گشت آریا ( آریا لیدر ) می‌باشد. Copyright © 2018 AriyaLeader.com

03137778500
صنایع دستی آریاگالری
09129356440