خرید بليط هواپيماي اصفهان به بندرعباس
خرید آنلاین بلیط هواپیما اصفهان بندرعباس
فاصله هوایی اصفهان به بندرعباس حدود 753 کیلومتر است که این فاصله نسبت به مسافت زمینی خیلی کوتاهتر است. به دلیل پرخطر بودن جاده های بندرعباس و از طرف دیگر طولانی بودن این مسیر عاقلانه ترین راه برای سفر به این شهر زیبا انتخاب سفر با هواپیما است و واضح می باشد که مسافران بدون تحمل هیچ گونه سختی و خستگی به مقصد خواهند رسید.
مدت زمان پرواز اصفهان تا بندرعباس حدود 1 ساعت و 6 دقیقه می باشد. که این مدت زمان با توجه به شرایط آب و هوایی و عوامل دیگر ممکن است کمتر و یا به ندرت بیشتر باشد. شروع قیمت بلیط هواپیمایی اصفهان به بندرعباس مبلغ 136300 تومان می باشد.
البته پرواز اصفهان به بندرعباس هم گاهی بلیط چارتری دارد.اگر مسافران بلیط رفت و برگشت از اصفهان به بندرعباس را تهیه نماید تخفیفاتی هم شامل حال آنها خواهد شد. بهای بلیط هواپیمایی پرواز اصفهان به بندرعباس برای کودکان نیز دارای تخفیفاتی می¬باشد.
برای تهیه بلیط اصفهان به بندرعباس هم می توانید به صورت اینترنتی و آنلاین اقدام نمایید که در این صورت هم تمامی شرایط و ضوابط برای مسافران و گردشگرانی که قصد سفر با پرواز هواپیمایی را دارند کاملا واضح و مشخص شده است و مسافران می توانند به راحتی بلیط مورد نظر خود را تهیه نمایند. برای خربد آنلاین بلیط بندرعباس کلیک کنید.
بندرعباس
قدمت این شهر به زمان داریوش کبیر یعنی حدود قرن ششم قبل از میلاد بر می گردد. وسعت شهر بندر عباس درآن زمان محدود به منطقه میناب می شده و با نام هُرمیرزاد شهرت داشته است. در طول تاریخ بندرعباس با نام های متعددی شناخته شده است. در زمان شاه عباس اسم این بندر بندر گمبرون بوده است که این نام را پرتغالی ها برای این شهر انتخاب کرده بودند و به زبان پرتغالی به معنی گمرک می باشد.
شاه عباس برای اینکه بتواند بندرعباس را از دست پرتغالی ها زاد کنند زحمت های زیادی کشیدو سرانجام در سال ۱۶۲۲ میلادی شاه عباس با کمک انگلیسی ها و توانمندی سردار ایرانی به نام امام قلی خان توانست این شهر را از دست پرتغالی ها آزاد کند و نام آن را به بندر عباس تغیر داد.
بندرعباس یکی از بزرگترین بنادر کشور است.جمعیت این شهر طبق آمار سال 1385حدود 462692 نفر بوده است که واضح و مشخص است که در حل حاضر بیشتر نیز شده است. دین مردم بندرعباس اسلام است و پیرو مذهب شیعه و سنی هستند. در این شهر افراد با نژادهای فارس، بلوچ و عرب وجود دارد به مردم محلی بندرعباس در اصطلاح عباسی گفته می شود. زبان مردم این شهر بر خلاف تصور ما عربی نیست و با گویش بندری صحبت می کنند که خاص این منطقه است و واژه هایی از واژه های عربی و انگلیسی هم در این گویش دیده می شود و دلیل آن هم تجاری بودن این شهر است.
بندرعباس یک منطقه ویژه تجاری و اقتصادی از لحاظ واردات و صادرات کالاهایی است که با کشتی حمل می شوند. بندرعباس یک فرودگاه بین المللی دارد و این فرودگاه جزء یکی از شش فرودگاه مجهز کشوراست. به دلیل منطقه ویژه تجاری بندرعباس این فرودگاه روزانه دارای پروازهای زیادی است.
پروازهای بین المللی فرودگاه بندرعباس اکثرا به کشورهای حوزه خلیج فارس، هند و پاکستان و کرالا (کوچین)، کراچی، دوبی، دوحه، بغداد، دمشق، مدینه و جده صورت می گیرد. روزانه 40 تا 70 پرواز داخلی و خارجی از این فرودگاه صورت می گیرد. پروازهای داخلی این فرودگاه به شهرهای تهران، کیش، ابو موسی، چابهار، اصفهان، یزد، شیراز، رشت، مشهد، اهواز، کرمانشاه، ساری، تبریز و خارک می باشد.
یکی از ویژگی های بارزاین فرودگاه این است که تا کنون هیچ سانحه ای در آن رخ نداده است. فرودگاه بین المللی بندرعباس دارای تجهیزات رفاهی جهت مسافران و گردشگران می باشد. در این فرودگاه همچنین امکانات رستوران، کافی شاپ، نمازخانه و سرویس بهداشتی هم وجود دارد. این فردوگاه دارای تجهیزات پیشرفته آتشنشانی، امدادی و پزشکی می باشد.
فرودگاه بندرعباس همچنین دارای امکانات امنیتی و انتظامی هم می باشد.. بندرعباس یک شهر تجاری محسوب می شود و دارای تولیداتی نظیر تنباکو، خرما، انبه، مرکبات، تولیدات صنعتی، نفت(و فراوردههای آن)، گاز، مروارید، شیلات می باشد. از بندر عباس صادرات محصولات به کشورهای دیگر نیز انجام می شود صادرات عمده شهر بندرعباس شامل خرما، مرکبات، شیلات و...... می باشد.
در گذشته بندرعباس محل صادرات ظروف چینی بوده است که این ظروف در کشورهای اروپایی به خصوص انگلیس به نام گامبرون معروف بوده اند. بندر عباس دارای یک پایانه مسافربری نیز می باشد که در محله نخل ناخدا قرار دارد. در این پایانه هم سعی شده است که به امکانات رفاهی تجهیز شود. شبکه راه آهن بندرعباس به دلیل جابجایی کالا و حجم زیاد مسافران یکی از پر رفت و آمدترین شبکه های راه آهن کشور است به طری که روزانه دو قطار از بندرعباس به سمت تهران و بالعکس حرکت می کنند. از بدرعباس به شهرهای دیگر نظیر مشهد و اصفهان هم قطار وجود دارد. بندر عباس به دلیل موقعیتی که از لحاظ اقتصادی دارد دارای مراکز تجاری زیادی هم می باشد.

غذاهای محلی بندرعباس
غذاهای محلی بندرعباس با غذاهای کشور هندوستان بسیار شبیه است و میتوان گفت همان غذاهای هندوستان است. مردم بندرعباس در طبخ غذاهای خود دقیقا از همان ادویه هایی استفاده می کنند که در هندوستان استفاده می شود و اکثر این ادویه ها نیز از هند وارد کشور می شود. برخی از غذاهای محلی بندرعباس عبارت است از مثل بریانی، حواری(مسالا دار چاول ) ، نان فطیر (نان چپاتی) ، نان کلوکی ، نان حلقه ای ، پکاره (پاکورا) ، زلیبی (زولبیا) ، نان ستپوری (نان پراتا).

شهر بندرعباس دارای جاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی و مذهبی زیادی است که به شرح برخی از آنها در ذیل می پردازیم.
امامزاده سید مظفربندرعباس
امامزاده سید مظفر یک از جاذبه های تاریخی و مذهبی شهر بندرعباس است. این امامزاده از نوادگان امام موسی ابن جعفر ( ع) می¬باشد. ساختمان امامزاده بسیار ساده است و در ساخت آن از تزئینات آجرکاری استفاده شده است. این امام زاده در بین مردم بندرعباس دارای احترام و ارزش خاص است. و علاوه براین هر ساله گردشگران زیادی برای بازدید از این آرامگاه و همچنین برای زیارت به این امامزاده می آیند.

معبد هندوها
این معبد در وافع یک اتاق چهار گوش است و با ذهنیات ما کلی فرق دارد. این معبد درسال 1310 هجری قمری ساخته شده است. معماری این معبد با معماری بناهای ایرانی خیلی متفاوت است و مشخص ا ست که برگرفته از معماری کشور هند است. و این موضوع معبد را جالب تر کرده و گردشگران به علت همین تفاوت میل و رغبت بیشتری برای دیدن آن دارند. درست است که در آن از معماری ایرانی استفاده نشده است ولی زیبایی و جاذبه های خود را دارد.

مسجد جامع دلگشا
این مسجد قدیمی از جمله جاذبه های تاریخی شهر بندرعباس است که قدمت آن به قرن 12 و 13 هجری قمری برمی گردد. این مسجد مانند اکثر مساجد دارای شبستان است. شبستان این مسجد دارای ستون هایی است که به سبک زیبایی گچبری و تزیین شده است. این مسجد در بلوار طالقانی و خیابان مسجد جامع بندرعباس قرار دارد. این مسجد قدیمی با شماره ثبت 1599 به ثبت آثر ملی ایران به ثبت رسیده است. معماری این مسجد نیز برگرفته از معماری ایرانی است و همین هنر معماری ایرانی است که زیبایی های مسجد جامع دلگشا را چندین برابر کرده است. این مسجد یک گزینه عالی برای گردشگرانی است که به شهر بندرعباس سفر می کنند.

مجموعه برکه های باران
مجموعه برکه ای باران از جمله جاذبه های گردشگری شهر بندرعباس است که قدمت آن به دوران صفویه برمی گردد. این مجموعه از 5 برکه و آب انبار تشکیل شده است. که دارای 4 دهانه اصلی برای بهره برداری آب می باشند. تامین آب شیرین یکی از مسائل و مشکلات مربوط به شهر بندرعباس از دیرباز بوده است. در گذشته برای تامین آب آشامیدنی در طول روزهای سال آن را در آب انباره ذخیره می کردند و در طول سال از آن استفاده می کردند. مجموعه های برکه های باران بندرعباس هم یکی از منحصربه فردترین آب انبارها است. این ا انبار از سنگ و ملات ساخته شده است و دارای گنبدی زیباست و علت وجود این گنبد خنک نگه داشتن آب و جلوگیری از هدر رفتن آب است. این آب انبار در نوع خود بی نظیر است و معماری و طرز ساخت آن توجه هر گردشگری را به خود جلب می کند.

خانه گله داری
یکی از بناهای قدیمی و تاریخی شهر بندرعباس است. این خانه در اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی ساخته شده است. مالک این خانه شخصی به اسم حمزه گله داری بوده است که نام خانه هم برگرفته از مالک آن است. این خانه قدیمی دارای دو طبقه است که طبقه پایین آن از معماری خاصی استفاده نشده است و بیشترین زیبایی و جاذبه این خانه مربوط به طبقه دوم است ک به طور هنرمندانه و زیبایی ساخته شده است. شاید طبقه اول چندان جالب به نظر نرسد ولی طبقه دوم جبران می کند و گردشگران را جذب خود کرده و افراد را به دوران گذشته می برد.
حمام گله داری
حمام گله داری در اواخر قرن سیزدهم هجری قمری ساخته شده است. این حمام قدیمی تنها حمامی است که توانسته در شهر بندرعباس پابرجا بماند تا غنی بودن آداب و رسوم مردم منطقه را به همه بشناساند. اکثر حمام های شهر بندرعباس بر اثر بی-توجهی از بین رفته اند. از این حمام قدیمی در حال حاضر به عنوان موزه مردم شناسی استفاده می شود و در آن آثار تاریخی و ...... در معرض دید عموم گذاشته شده است. معماری این حمام هم مانند اکثر بناهای تاریخی هنرمندانه و زیباست و نمی توان بازدید از آن را در سفر به بندرعباس نادیده گرفت.

اسکله ی قدیم بندرعباس
اسکله قدیمی شهر بندرعباس در سال 1318 هجری شمسی احداث شده است. این اسکله که یکی دیگر از جاذبه های تاریخی شهر بندرعباس به شمار می رود 185 متر طول و 20/4 متر عرض دارد. این اسکله در ضلع جنوبی بلوار طالقانی قرار دارد و نوع طراحی و ساخت آن با توجه به قدمتی که دارد ناخودآگاه گردشگران زیادی را به سمت خود می کشاند. اسکله زیبایی که هم چنان با وجود ساخت اسکله جدید شکوه خود را از دست نداده است. البته اسکله جدید شهر بندرعباس هم جزء جاذبه های گردشگری این شهر محسوب می شود.

بنای کلاه فرهنگی بندرعباس
بنای تاریخی کلاه فرنگی بندرعباس مربوط به دوران صفویه است. این بنا در واقع در گذشته ساختمان گمرگ محسوب می شده است و محل تجارت خانه های خارجی و داخلی بوده است. در ساختمان این بنا دیگر از هنر معماری ایرانی خبری نیست و معماری آن بیشتر اروپایی است تا ایرانی. بخاطر معماری خاصی که دارد و برگرفته از معماری اروپایی است بهنام عمارت کلاه فرنگی شهرت پیدا کرده است.

هتل هاي بندرعباس
شهر بندرعباس یک شهر تجاری و گردشگری است و اکثر افراد جدایی از جاذبه های گردشگری این شهر برای به قصد تجارت هم به این شهر سفر می کنند، به همین منظور در این شهر هتل های متعددی وجود دارد. در اکثر این هتل ها امکانات رفاهی و تجهیزات در حد عالی وجود دارد و مسافران می توانند با خیالی آسوده هتل مورد نظر خود را انتخاب کنند.

هتل هرمز بندرعباس
این هتل جزء هتل های 5 ستاره شهر بندرعباس است. که در خیابان انقلاب شهر بندرعباس قرار دارد. این هتل دارای اتاق های راحت است که مجهز به امکانات رفاهی جهت گردشگران می باشد. شروع قیمت ها برای رزرو این هتل برای هر نفر در یک شب مبلغ 341000 تومان است.
هتل هما بندرعباس
هتل هما بندرعباس از هتل های 4 ستاره این شهر است. که در بلوار پاسدارن خیابان معراج بندرعباس قرار دارد. فضای این هتل بسیار مناسب و دارای امکانات رفاهی جهت مسافران و گردشگران می باشد. شروع قیمت برای رزرو این هتل در هر شب برای یک نفر مبلغ 250000 تومان می باشد.
هتل آتیلار 1 و 2 بندرعباس
از جمله هتل های 4 ستاره شهر بندرعباس است که در خیابان امام خمینی میدان 17 شهریور کوچه ادار پست قرار دارد. این هتل نیز مانند اکثر هتل های بندرعباس دارای همه امکانات رفاهی می باشد. هزینه رزرو این هتل در هر شب برای هرنفر مبلغ 215000 هزارتومان می باشد.
هتل ایران بندرعباس
از هتل های سه ستاره شهر بندرعباس است که در بلوار امام خمینی میدان 17 شهریور جنب بانک ملی قرار دارد. شروع قیمت ها برای رزرو این هتل در هر شب برای هر نفر مبلغ 156000 تومان می باشد. این هتل نیز دارای امکانات و تجهیزات رفاهی جهت گردشگران می باشد.