خرید بلیط هواپیما اصفهان به استانبول
خرید آنلاین بلیط هواپیما اصفهان استانبول
فاصله هوایی اصفهان از استانبول حدود 2215 کیلومتر است.برای سفر به استانبول هم میتوان مسیر زمینی را انتخاب کرد ولی در مسیر زمینی مدت زمان بیشتر و حتی روزها طول خواهد کشید تا به استانبول رسید. از طرف دیگر با توجه به پرداخت هزینه های اضافی و نا امن بودن جاده های بیرون کشور و مشکلات و خستگی راه بهترین انتخاب برای گردشگران سفر با هواپیما می باشد.
مدت زمان پرواز اصفهان به استانبول حدود 5 ساعت و ده دقیقه است که این مدت زمان با توجه به شرایط آب و هوایی متغیر است و ممکن است از این مدت کمتر و یا در کمتر مواقع بیشتر شود. هزینه بلیط هواپیمایی اصفهان به استانبول ثبت و تعیین شده است و گردشگرانی که بلیط هواپیمایی رفت و برگشت را خریداری می کنند شامل درصدی از تخفیفات است.
همچنین بلیط هواپیمای اصفهان به استانبول برای کودکان زیر 12 سال هم دارای تخفیفاتی می باشد. بلیط اصفهان به استانبول را هم از طریق آژانس های مسافرتی می توان تهیه کرد و هم به صورت اینترتی و آنلاین و با مراجعه به سایت آژانس ها می توان تهیه کرد.
البته در خرید اینترتی و آنلاین بلیط هواپیما اصفهان استانبول باید از جعلی نبودن سایت مطمئن شوید و در دام سودجویان نیفتید. برای سفر به دیگر شهرهای ترکیه هم میتوان پرواز هوایی را انتخاب کنید. که پرواز به دیگر شهر های ترکیه نظیر آنتالیا، آنکارا، ازمیر از تهران انجام می شود.
فاصله هوایی تهران تا آنتالیا حدود دو ساعت و پنجاه و پنج دقیقه و فاصله هوایی تهران تا آنکارا حدود دو ساعت و سی و پنج دقیقه و فاصله هوایی تهران تا ازمیر حدود سه ساعت می باشد. که این مدت زمان ها به صورت میانگین می باشدو این مدت زمان ها می تواند کمتر و یا بیشتر از مدت باشد. برای خرید صنایع دستی اصفهان کلیک کنید
جهت رزرو آنلاین بلیط هواپیما اصفهان به استانبول کلیک کنید.
استانبول
استانبول جزء یکی از شهرهای زیبای جهان است و دارای جاذبه های گردشگری زیادی می باشد. این شهر زیبا یکی از شهرهای بزرگ و صنعتی ترکیه نیز محسوب می شود که جمعیت آن به دلیل موقعیت توریستی و صنعتی که دارد نسبت به دیگر شهرهای ترکیه بیشتر می باشد.
چون به عقیده خود مردم ترکیه این شهر دارای فرصت های شغلی بیشتر می باشد. استانبول در کنار جاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی که دارد، دارای آب و هوای خوب و متبوعی نیز می باشد و این یک مزیت برای گردشگران به حساب می آید. به جرات می توان گفت که این شهر پذیرای بیشترین گردشگر از ایران می باشد. فرودگاه بین المللی استانبول مهمترین فرودگاه ترکیه شمرده می شود چون دارای بیشترین تعداد مسافر و پرواز هواپیماها به داخل کشور و خارج از ترکیه می باشد.
فرودگاه بین المللی استانبول در سال 1924 میلادی تاسیس شده است و تا امروز به فعالیت خود ادامه داده است. در ابتدا به اسم یشیل کوی که اسم منطقه ای است که فرودگاه در آنجا ساخته شده است معروف بود و بعد از سال 1980 میلادی به اسم آتاتورک شهرت یافت.
علت این نامگذاری گرامی داشت مصطفی کمال پاشا معروف به آتاتورک بود که فردی نظامی و سیاسی بود و بنیانگذار جمهوری ترکیه نیز می باشد. این فرودگاه در قسمت اروپایی کشور ترکیه قرار دارد. ترکیه دارای دو قسمت آسیایی و اروپایی است که از لحاظ آداب و رسوم و مذهب و حتی لباس های که می پوشند با هم فرق دارند.
فرودگاه بین المللی استانبول یک قطب مهم گردشگری محسوب می شود چون به اکثر کشورهای جهان پرواز دارد و بیشترین تعداد گردشگران را نسبت به دیگر فرودگا های کشور ترکیه دارد. در فرودگاه بین المللی استانبول نیز نیروی هوایی ارتش ترکیه پایگاه نظامی دارد.
این فرودگاه خانه اصلی هواپیمایی ترکیه محسوب می شود. فرودگاه بین المللی استانبول قطب اصلی خطوط هوایی ترکیش ایرلاین شمرده می شود و اکثر پروازهای این شرکت از خطوط هوایی این فرودگاه انجام می شود. این فرودگاه دارای ارزش و اعتبار خاصی است.
فرودگاه بین المللی استانبول در سال 2015 رتبه یازدهم از نظر شلوغ ترین فرودگاه های جهان را به خود اختصاص داد و همچنین رتبه دهم را در بخش پایانه حمل و نقل بینالمللی به خود اختصاص داد. فرودگاه بین المللی استانبول همچنین به همراه فرودگاه فرانکفروت آلمان در سال 2016 میلادی رتبه سوم پرتردد ترین فرودگاه های جهان را به خود اختصاص داد.
فرودگاه بین المللی استانبول دارای بهترین تجهیزات رفاهی و امکانات برای گردشگران می باشد. همچنین این فرودگاه به دلیل کاربری نظامی که دارد دارای امنیت ویژه ای است. برای تردد مسافران از فرودگاه به داخل شهر یا حتی به شهرهای دیگر ترکیه دارای سیستم حمل و نقل می باشد و مسافران بدون تحمل هیچ گونه مشکل و سختی می توانند به مقصد مورد نظرشان برسند.
مردم استانبول به زبان ترکی آذری صحبت می کنند و دین اکثر آنها مسلمان و مذهب شیعه است. استانبول به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد و تحت تاثیر دریای مدیترانه است دارای زمستان هایی معتدل و مرطوب و تابستانی گرم و خشک است. در استانبول دمای هوا در زمسان به مدت 30 روز به زیر صفر درجه می رسد.
رطوبت هوا در تابستان دمای هوای استانبول را معتدل می کند. 228 روز از سال در این شهر افراد شاهد مه غلیظ می باشند. استانبول دارای دارای غذاهای محلی بسیاری نظیر انواع کبابها، کوفتهها، دلمهها و پیتزاهای ترکی و ......... است، قهوه ترکی هم که بسیار شناخته شده است.
علاوه بر غذاها کشور ترکیه نوعی غذا دارند که به نام مزه در بین مردم شناخته شده است و معمولا به صورت سرد سرو می شود از این مزه ها می توان به و بادمجان تنوری، ماست چکیده با نعناع و بادمجان سرخ شده با سس گوجه فرنگی اشاره کرد.
کشور ترکیه صنایع دستی و سوغاتی های زیبا و اصیلی دارد که جهت استفاده برای تزیین خانه عروس و تزیین منزل به عنوان دکوراسیون داخلی بسیار خوبی می باشند .البته باید بدانیم قیمت صنایع دستی ایران برای خرید مناسب تر از کشورهای دیگر است. یکی از دغدغههای مسافران این کشورسوغات ترکیه است . استانبول، آنکارا، ازمیر، کوش آداسی و آنتالیا همگی برای خرید صنایع دستی و سوغاتهای ترکیه آمادگی پذیرایی از گردشگران را دارند. صنایعی همچون کیف و کفش چرم، لباسهای ترک ، ادویه، سفال وظروف مسی از سوغات های ترکیه است . صنایع دستی مسی ترکیه در بازار مسگران استان غازی تولید می شوند با این وجود هنوز مس تولید دست مسگران ایرانی در دنیا حرف اول را میزند .
غذاهای دیگر استانبول کباب آدانا است که خیلی شبیه کوبیده ایرانی است ولی ادویه آن فرق دارد و همراه لواش و پیاز و گوجه فرنگی و فلفل سبز سرو می شود. پیده یکی دیگر از غذاهای استانبول که به آن پیتزای ترکی هم گفته می شود، پیده از یک نان لطیف و نازک تشکیل شده است که روی آن با ترکیبات مختلفی مثل گوشت چرخکرده یا رشته رشته بره، فلفل سیاه، اسفناج تازه و پنیر بز می ریزند و خیلی هم خوشمزه است.
ماهی لوفر یکی از غذاهای دریایی معروف استانبول است که نمی توان از طعم و مزه آن گذشت. انواع کوفته، دلمه، بورِک و انواع پیراشکی هم در رستورانهای سنتی استانبول طبخ می شود. شهر استانبول دارای جاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی و مذهبی زیادی است که در زیر برخی از آنها را برای آشنایی گردشگران معرفی می کنیم.
برج بیازیت استانبول
این برج در سال 1749 میلادی ساخته شده است و اولین برج دیده بان آتش می باشد. این برج تاریخی از چوب ساخته شده است و در اثر آتش سوزی قسمتی از آن تخریب شده که بعدها به دستور سلطان محمود از جنس سنگ و به سبک طراحی و معماری عثمانی بازسازی شده است.
ارتفاع این برج 50 متر است که در بالای آن جهت دیده بانی اتاقکی وجود دارد. این برج در حال حاضر هم دارای کاربری تماشاو دیده بانی اشت و همچنین از آن برای سیگنال پیش بینی آب و هوا و اطلاعات ناوبری دریایی استفاده می¬شود. رفتن به برج و بازدید از آن در حال حاضر کار ساده ای نیست و برای بازدید باید مجوز داشته باشید. که این قانون از سال 1972 اجرایی شده است.
مسجد ایاصوفیه
<h2مسجدایاصوفیه< h2="">مسجد ایاصوفیه مسجدی بزرگ و زیبا که از جاذبه های شهر استانبول است و در واقع نماد شهر استانبول محسوب می شود. در گذشته این مسجد کلیسای یونای ها و محل حضور اسقف قسطنطنیه بوده است و بعدها با اضافه کردن مناره به مسجد یونانی یونانی تبدیل شده است و در حال حاضر بازسازی شده و کاربری موزه دارد.این مسجد زیبا در قرن ششم میلادی ساخته شده است و زمانی بزرگترین کلیسای جهان بوده است.
در سال 1453 که استانبول توسط سلطان محمد فتح شد چهار مناره در اطراف مسجد اضافه شد. بعدها با تصرف استانبول توسط مسیحیان این مسجد به کلیسای کاتولیک تبدیل شد و بسیاری از آثار تاریخی این مسجد از قبیل سنگ قبر عیسی مسیح، تصویر شیردهی مریم مقدس، کفن عیسی مسیح، استخوان های برخی از بزرگان مسیحی دفن شده در ایاصوفیه به کلیسای غرب فرستاده شد. از جاذبه های این مسجد زیبا موزاییک هایی است که نقش آنها تصاویری از حضرت عیسی مسیح و حضرت مریم می باشد.
موزه سدبرک حانیم استانبول
این موزه که از زیباترین و مهمترین موزه های شهر استانبول است در سال 1980 میلادی ساخته شده است. در این موزه آثار تاریخ مربوط به این شهر نگهداری می شود که بازگوکننده آداب و رسوم این منطقه است. این موزه یکی از جاذبه های گردشگری مهم شهر استانبول است که هر ساله تعداد بیشماری گردشگر را به سمت خود جذب می کند.
موزه سدبرک حانیم استانبول اولین موزه خصوصی ترکیه نیز محسوب می شود. ساختمان سه طبقه این موزه از بناهای مربوط به دوره عثمانی است. در این موزه آثاری نگهداری می شوند که قدمتی 8 هزار ساله دارند. این موزه زیبا تجربه ای متفاوت را برای گردشگران به دنبال خواهد داشت.
حصار هفت قلعه استانبول
این جاذبه تاریخی استانبول مربوط به دوران امپراتوری روم است. این قلعه زیبا در روی اتوبان ساحلی استانبول در نزدیکی ساحل دریای مرمر ساخته شده است که در گذشته دروازه شهر استانبول به شمار می رفته است. در ابتدا 3 برج داشته که بعدها 4 برج دیگر هم به آنها اضافه شده است.
در ساختمان فعلی قلعه موزه ای وجود دارد که در آن آثار تاریخی در معرض دید عموم قرار گرفته است و با بازدید از این موزه می توان تا حدودی با تاریخ و هویت قلعه آشنایی پیدا کرد. این بنا به نوعی قدیمی ترین موزه فضای شهر استانبول به شمار می رود. این قلعه دارای جاذبه های گردشگری زیادی است و معماری خاصی دارد که با وجود بازسازی هایی که انجام شده است همچنان اقتدار خود را حفظ کرده و برای گردشگران خیره کننده است.
مسجد اورتاکوی استانبول
این مسجد که از جاذبه های گردشگری تاریخی شهر استانبول است در سال 1853 میلادی به دستور سلطان عبدالمجید در محله¬ای به همین نام ساخته شده است که دارای دو بخش حرم و پادشاهی است. معماری این مسجد در نوع خود بی نظیراست، پنجره های این مسجد بزرگ و بلند است تا نور بیشتری به داخل مسجد تابیده شود. این مسجد دو مناره دارد، محراب ومنبر مسجد از موزائک و سنگ مرمر ساخته شده است.
درهای مسجد در سال 2014 بعد از بازسازی هایی که انجام شد به روی گردشگران گشوده شده است. علاوه بر فضای بیرونی مسجد، فضای داخلی مسجد هم بسیار زیبا و چشم نواز است، در مسجد دست نوشته ای از سلطان عبدالمجید هم وجود دارد.
کلیسای چورا استانبول
یکی دیگر از جاذبه های شهر استانبول کلیسای چورا استانبول که در محلع فاتح استانبول قرار دارد و مربوط به دوران بیزانس است. کلیسای چورا استانبول در قرن 16 میلادی در زمان حکوم عثمانی ها تبدیل به مسجد شده است. این کلیسا در سال 1948 میلادی به موزه تبدیل شده که در آن آثار تاریخی مورد بازدید عموم قرار گرفته است.
در این موزه نقاشی های زیبایی دیده می¬شود که مربوط به دوران بیزانس است و توجه گردشگران را به سمت خود جلب می کند. تزئینات داخلی این کلیسا دست نخورده باقی مانده است و همین نکته جاذبه و زیبایی قدمت آن را چندین برابر کرده است. این کلیسا که به مسجد تبدیل شده است دارای 6 گنبد است. معماری خارج ساختمان کلیسا هم همچون فضای داخل کلیسا زیبا است و سالانه گردشگران زیادی برای بازدید از این کلیسای زیبا راهی آنجا می شوند.
بازار بزرگ استانبول
این بازار خارق العاده که یکی از جاذبه های گردشگری شهر استانبول است جزء یکی از بزرگترین و زیباترین بازاهای قدیمی و سرپوشیده جهان شمرده شده است. در این بازار قدیم بیشتر از 300 مغازه وجود دارد که در آنها از ادویه جات گرفته تا زیورآلات و لباس و فرش، چرم، کفش، صنایع دستی، داروهای گیاهی و حتی کتاب های قدیم به فروش می رسد. این بازار در سال 1455 میلادی به دستور سلطان محمد احداث شده است و در طول زمان های گذشته گسترش پیدا کرده است.
این بازار قدیم در سال 2011 که مصادف با پنجاهمین سال تولدش بود بیشترین بازدید کننده را داشته است. این بازار بسیار زیبا و جذاب است و به طور میانگین روزانه حدود 250 تا 400 هزار نفر از آن دیدن و خرید می کنند. این بازار زیبا و قدیمی همه روزه بجز ایام تعطیل در کشور ترکیه و روزهای یکشنبه از ساعت 9 صبح تا 19 پذیرای گردشگران و مسافران می باشد.
هتل هاي استانبول
هتل سوئیس اوتل استانبول
این هتل از جمله هتل های 5 ستاره شهر استانبول است که یکی از بهترین و مجلل ترین هتل های این شهر است و دارای بهترین امکانات رفاهی و تفریحی نظیر استخر منحربه فرد و .......... می باشد. این هتل نیز دارای چشم اندازی زیباست. در اطراف این هتل مغازه ها و پاساژهای لوکسی نیز وجود دارد در یکی از محله های خوب شهر استانبول قرار دارد.
هتل هاری
این هتل در محله این مرتر استانبول قرار دارد و دارای امکانات و تجهیزات رفاهی برای گردشکران می باشد. فاصله این هتل تا مرکز شهر و مراکز خرید حدود 10 دقیه است. منطقه مركز استانبول مرکز صنعت نساجی و مد این شهر محسوب می شود و نمایشگاه های زیادی در این منطقه برگزار می شود. در مقابل در اصلی هتل وسایل نقلیه عمومی جهت تردد و رفاه گردشگران و مسافران نیز وجود دارد.
هتل نووتل بسفروس استانبول
هتل نووتل بسفروس که در منطقه شیک کاراکوی قرار دارد یکی از هتل های بسیار شیک و زیبای شهر استانبول است. اتاق های این هتل دارای دکوراسیونی مدرن است و تمامی امکانات و تجهیزات رفاهی در این هتل وجود دارد. این هتل دارای چشم اندازی زیبا نیز می باشد. اقامت در این هتل امکان شرکت در فعالیت های هنری و فرهنگی را نیز برای گردشگران فراهم می کند.
جهت آشنایی با هتل های ترکیه واطلاع از قیمت هتل های ترکیه کلیک کنید.