قابلمه مسی آگرین خوبه ؟ | خواص درمانی ظروف مسی
خواص مس برای بدن
بدن و به خصوص مغز برای نشاط وسلامتی و کنترل کورتیزول و اسید لاکتیک 6 میلیارد یون مس نیاز داره و با همین نسبت یون آهن ، کمبود یون مس در بدن باعث میشه که انسان دائما احساس کسالت و خواب آلودگی و رخوت داشته باشه ضمنا هیچ داروسازی نمی تونه از یون یه عنصر دارو درست کنه برای مثال قرص آهن توی بازار مولکول آهن است نه یون آهن .
سرویس 8 پارچه آگرین
در دورانی که در موقع پخت غذا استفاده از حسوم مرسوم بوده خبری از کم خونی نبوده ، یون های آهن موجود در حسوم در سراسر غذا پخش می شدند و به این گونه کم خونی ناشی از فقر آهن درمان میشده اما از وقتی که به اسم بهداشت حسوم را ازما گرفتن بیماری های خون مثل سرطان روز به روز در بین مردم زیاد شد .
بهتره بدونین که پخت غذا درون قابلمه مسی به دلیل یون های آزاد شده از این ظرف باعث ایجاد احساس نشاط و انرژی می شود و دیگه از اون کسالت و دهن درگی خبری نیست و همین موضوع باعث طول عمر و سلامتی جسمی خصوصا برای خانم ها نزدیک به دوره عادت ماهانه می شود.
امروزه ظروف مسی در شهرهای اصفهان ، کرمان و زنجان تولید می شوند و ظروف مسی اصفهان طرفداران خاص خود را دارد فروشگاه صنایع دستی آریالیدر در شهر اصفهان امکان خرید اینترنتی ظروف مسی را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت برای شما عزیزان فراهم کرده تا تجربه ی یک خرید لذت بخش را برایتان فراهم سازد .
می توانید جهت خرید آنلاین ظروف مسی در بهترین قیمت کلیک کنید .
امروزه ظرفای استیل و تفلون و ... اومده که مدعی هستند غذا به کفش نمی چسبه و زود می پزه اما بهتره بدونین که همین یون های مضرعامل بیماری های خونی و سرطان هستن و یک فرد بزرگسال را طی 5 سال به بیماری های مختلف خونی و طحال و کبد مبتلا می کنه .
توی شهرهای شمال ایران هنوز هم موقع پخت غذا و به صورت خورشت فسنجون یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره و این کار باعث آزاد شدن یون های سرویس قابلمه و ماهیتابه 8 پارچه آگرین آهن و سلامتی بدن میشود و اگه دقت کنید متوجه میشید که مردم مازندران و گیلان تقریبا در حد صفر دچار بیماری های خونی و سرطان خون می شوند.
ظروف مسی
ظروف مسی یعنی همون قابلمه و تابه مسی ظروف خوبی برای پخت و پز هستند ، چون فلز مس رسانای خیلی خوبی برای حرارت می باشد و در نتیجه مواد غذایی که در یک قابلمه مسی در حال پختن هستن بطوریکسان حرارت می بیند و می پزند در نتیجه کیفیت غذای پخته شده بهتر است .
ظروف مسی ای که برای پخت و پز استفاده می کنیم را نیازی نیست که در مدت زمان پخت حرارت بسیار زیادی به آن بدهیم با حرارت کم تا متوسط غذا پخته می شود رسانایی ظروف مسی 10 برابر رسانایی ظروف استیل و شیشه ای و 2 برابر ظروف آلومینیومی است ، به همین دلیل میزان حرارتی را که به ظروف حین پختن غذا می دهید رعایت کنید، ظروف مسی حرارت خیلی بالا نیاز ندارند.
قلع کاری ظروف مسی
قلع کاری ظروف مسی عملی است که می توان آن را از یک نسل به نسل بعدی به ارث گذاشت! هرگز ظروف مسی را خالی (قبل از اینکه مواد غذایی داخل آن بریزیم) بر روی حرارت قرار ندهید زیرا باعث از بین رفتن پوشش قلع روی آن می گردد و به آن صدمه میزند.
از آنجایی که این ظروف سریعا گرم می شوند و رسانای خوبی هستند لزومی ندارد که آنها را از قبل روی حرارت قرار دهیم و بهترین روش براق کردن ظروف مسی استفاده از محلول نمک و سرکه و یا نمک و آبلیمو می باشد که باعث تمیز شدن و براق کردن این ظروف می گردد.
لطفا نظراتتون رو برامون ارسال کنین .....